Iedere zondag om 10:00 uur

Wouter Bandstra

Mijn naam is Wouter Bandstra. Ik ben in het dagelijks leven een volgeling van Jezus. Tevens man van Lia Bandstra en vader van Daniël, Elisha en Noa Bandstra. Daarnaast voorganger van de Baptisten Gemeente Sneek en gitaardocent in mijn eigen privépraktijk. Mijn passie is het lezen van boeken omtrent theologie. Verder vind ik het heerlijk om zomers te zeilen op een skûtsje en een valkje, leer ik graag mensen kennen en speel en luister ik graag muziek.
Ik ben voorganger bij de Baptisten Gemeente Sneek, wat op dit moment nog steeds inhoudt dat ik de gemeente probeer te leren kennen, het is een grote gemeente dus dat duurt vrij lang. Als relatief jonge dominee probeer ik te laten zien dat geloven niet saai hoeft te zijn en dat God van IEDER mens houdt en dat het geloof voor een IEDER is. Ik hoop door mijn werk mensen te inspireren en te vertellen over de prachtige weg die er met God te gaan is.
Mijn passie voor deze gemeente is, dat mensen bekend worden gemaakt met het verhaal van God en het lijden van Jezus, zodat iedereen in vrede met God en zichzelf leert te leven. Dat de Baptisten Gemeente Sneek een geloofwaardige gemeente mag zijn die op alle terreinen in het leven gaat voor het herstel van gebrokenheid.

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.