Iedere zondag om 10:00 uur

 

Natuurlijk is er in onze gemeente jeugdwerk: Rock Youth. We hebben daarvoor een prachtige ruimte in ons kerkgebouw, het jeugdhonk, met een gezellige bar en een echte loungeruimte! Dat betekent dat er tijd is voor gezelligheid, spel, plezier, sport en om het geloof te ontdekken, te praten over het geloof en om te groeien in je geloof.
Het jeugdwerk is voor jongeren van verschillende leeftijden. Natuurlijk komen die jongeren niet altijd allemaal tegelijk en in dezelfde groep bij elkaar. Op deze pagina’s vind je informatie over alle activiteiten voor de jeugd. Ook geeft het je een overzicht van de groepen die er zijn en voor welke leeftijden die bedoeld zijn. We werken met boeiende programma’s van Youth for Christ. Er is ook nog een jeugdkring voor jongeren van 16 jaar en ouder en een 20+-groep.
Vanzelfsprekend mag je altijd met iemand van de contactpersonen overleggen welke groep het beste bij je past en soms kunnen we rekening houden met vrienden of vriendinnen. Ook kun je bij diegene het rooster opvragen met de exacte data voor het nieuwe seizoen.
Hier kun je een folder downloaden waar alle informatie over het jeugdwerk in staat.

 

 

 

FACEBOOK

Bezoek ook eens onze facebook pagina